Veelgestelde Vragen


Voor wie is het Proteïnerijke Recepten Pakket geschikt en waarom?

Dit pakket is in eerste instantie gemaakt voor mensen die zich bezig houden met (kracht)sport. Maar eigenlijk is het geschikt voor iedereen die zich bezig houdt met sport of andere lichamelijke activiteit. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat, als je de juiste resultaten wil behalen, je weet wat je per dag binnen krijgt aan proteïne en andere voedingsstoffen.

Je hebt deze voedingsstoffen namelijk nodig voor spierherstel- en groei.

Ook mensen die willen afvallen kunnen met dit recepten pakket aan de gang. Wanneer je op een gezonde en verantwoorde wijze af wil vallen is het belangrijk om te weten hoeveel calorieën je per dag verbrand, en dus belangrijk om te weten wat je aan calorieën per dag binnen krijgt. Als je af wilt vallen moet je uiteraard per dag minder calorieën nuttigen dan je verbrand.

Daarnaast is het belangrijk, eigenlijk zelfs essentieel, dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Veel van de recepten bevatten vet verbrandende ingrediënten zoals bijvoorbeeld avocado's. Zowel het aantal calorieën en de voedingsstoffen staan bij elke recept duidelijk aangegeven. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Hoe kan ik betalen voor het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Het Proteïnerijke Recepten Pakket gebruikt het Paypro.nl betaalsysteem. Je kan hier veilig betalen met iDeal (ABN, Rabobank, ING, Triodos, SNS, ASN, Knab, van Lanschot, Regiobank), MisterCash, Paypal en de bekende creditcards (VISA, Mastercard).

Hoe snel krijg ik het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Je ontvangt het Proteïnerijke Recepten pakket meteen na betaling. Je krijgt het pakket in de vorm van eBooks. Dit zijn digitale boeken die je direct kan opslaan op je PC, smartphone of tablet. Hierdoor kan je meteen met de recepten aan de gang.

Ontvang ik ook een hard copy exemplaar van het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is een handig digitaal eBook pakket. Het is enkel digitaal beschikbaar. Je kan ieder recept afzonderlijk printen of je kan het gehele boek printen. Gelieve wel even te denken aan het milieu aangezien het een groot pakket is met 155 recepten. Op je tablet of smartphone kan je het immers overal makkelijk raadplegen.

Door wie is het Proteïnerijke Recepten Pakket samengesteld?

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is een product van Droog Trainen Academie, een populaire website met informatie over training en voeding. Het pakket is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld en ontworpen om mensen naar een gezonder en fitter lichaam te helpen. Droog Trainen Academie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nummer 63416107.

Waarom kiezen voor het Proteïnerijke Recepten Pakket?

De recepten in het pakket zijn samengesteld uit gezonde ingrediënten. De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden en je hoeft geen ervaren kokkerel te zijn om deze recepten te kunnen maken. Iedereen kan het!

Bij alle recepten staan het aantal calorieën en de hoeveelheid vetten, proteïne en koolhydraten aangegeven. Hierdoor weet jij precies wat je elke dag binnen krijgt. Daarnaast staat bij elk recept een foto, voor hoeveel personen het gerecht is en de bereidingstijd.

Wat krijg je als je het Proteïnerijke Recepten Pakket koopt?

Wanneer je de betaling via Paypro hebt afgerond ontvang je direct een bevestiging in je mail met een factuur als bewijs dat jij betaald hebt. Daarnaast ontvang je een tweede mail met hierin inloggegevens en een link waar je in kan loggen om je product te downloaden.

Als je op de link drukt en inlogt kom je direct op de pagina waar de eBooks staan. Er staan 5 verschillende eBooks die je direct kan bekijken of downloaden op je pc, smartphone of tablet.

De eBooks in het pakket bestaan uit het hoofdboek met 75 recepten, 25 ontbijt, 25 lunch en 25 diner recepten. Daarnaast ontvang je nog 4 andere eBooks namelijk 25 smoothies, 20 snacks, 25 salades en 10 gezonde salade dressings. Dit zijn dus in totaal 155 gezonde en lekkere recepten waarbij exact aangegeven staat wat er qua calorieën en voedingstoffen in zit.

Wederom, makkelijker kunnen we het niet maken 😉

Werkt het Proteïnerijke Recepten Pakket op mijn smartphone of tablet?

Je ontvangt het Proteïnerijke Recepten Pakket in een handig digitaal PDF-formaat. Hierdoor kan je het op gelijk gelijk opslaan op elk toestel, nadat je Acrobat Reader of een andere PDF-reader geïnstalleerd hebt. De recepten zijn overzichtelijk weergegeven zodat je deze als kookboek op je tablet kan gebruiken wanneer je aan het koken bent. Op je smartphone kan je het Proteïnerijke Recepten Pakket raadplegen wanneer je boodschappen gaat doen.

De meest gangbare PDF-readers voor tablets zijn:

Voor iPad/iPhone:           iTunes PDF Reader

Voor Android:                  Android PDF Reader

Voor Windows:                Windows PDF Reader

Deze PDF-readers zijn allemaal gratis te downloaden!

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht door hier te klikken.

Tijdelijk van €85 voor €27.... Klik hier!