Proteïnerijke Recepten Pakket - Affiliates

Welkom

Allereerst welkom en bedankt dat je interesse toont om als affiliate ons product, het Proteïnerijke Recepten Pakket, aan te bieden aan jouw website bezoekers, mailinglijst, social media etc.

Wij staan voor kwaliteit en zijn er dus ook van overtuigd dat je bij het aanbieden van dit boek een hoge conversie gaat behalen.

Het Proteïnerijke Recepten Pakket bestaat uit een vijftal eBooks welke stuk voor stuk een toevoeging zijn voor mensen die spiermassa op willen bouwen of af willen vallen.

Voor meer informatie over de eBooks kan je kijken op onze sales pagina : http://www.proteinerijkerecepten.nl/


Wat kan je van ons verwachten?

Over het Proteïnerijke Recepten Pakket

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is een pakket dat bestaat uit 5 eBooks met daarin totaal 155 recepten. Zie www.proteinerijkerecepten.nl voor de salespage.

Het hoofd eBook bevat 25 ontbijt, 25 lunch en 25 diner recepten. Daarnaast bevat het pakket 4 andere eBooks: 20 snacks, 25 smoothies, 25 salades en 10 gezonde salade dressings. Alle recepten zijn proteïnerijk en gezond.

Bij alle recepten in de eBooks staan de macronutriënten vetten, proteïne en koolhydraten aangegeven per gram. Daarnaast staat bij elk recept de hoeveelheid calorieën, voor hoeveel personen het is en de bereidingstijd. Bij elk recept staat een foto.

Voor wie is het pakket bedoeld?

Alle recepten bevatten een grote hoeveelheid proteïne, ideaal voor mensen die actief aan sport doen. Daar is het pakket ook voor gemaakt. Iedereen die actief met sport bezig is heeft te maken met spierherstel.

Daarnaast zijn veel mensen in de niche waar wij ons in begeven, de fitness niche, bezig met spiergroei. Ons pakket levert complete, makkelijke recepten die alle macro's bevatten.

Weten wat je elke dag binnen krijgt is ontzettend belangrijk als jij richting fitheid en je droomlichaam wil werken.

Dit eBook pakket is ook geschikt voor mensen die willen afvallen. Mensen die gewicht (vet) willen verliezen moeten weten wat ze per dag binnen krijgen, met de juiste voedingsstoffen.

Ons pakket voorziet daarin en veel vet verbrandende ingrediënten zoals avocado's zijn in de recepten verwerkt. De recepten zijn gezond en gevarieerd. Diëten is geen hogere wiskunde. Het is vaak de motivatie die bij mensen ontbreekt. Deze recepten zijn makkelijk en geven mensen een handvat om op een lekkere manier gewicht te verliezen.

Gezond eten en weten wat je eet is daarbij erg belangrijk. Daarnaast moet de calorie inname lager zijn dan hetgeen je per dag verbrand en is de koolhydraat inname per dag een belangrijke factor. Allemaal perfect te doseren met de recepten uit het Proteïnerijke Recepten Pakket!

Hoge commissie

Wij vinden jou als affiliate erg belangrijk, vandaar dat we je een hoge payout willen geven bij verkoop van het pakket. Het pakket kost 27 euro en de payout voor de affiliates bedraagt maar liefst 13 euro.

Wij zullen ook regelmatig met hogere payouts of bepaalde acties komen, via email houden we je daarvan op de hoogte. Zorg er dus voor dat je ons whitelist zodat we altijd in jouw inbox terecht komen. We zijn trots op ons product en onze verkoopcijfers zijn uitstekend.

Natuurlijk willen we jou ook helpen om ons product optimaal te verkopen zodat jij als affiliate tevreden bent en een leuk bedrag per maand verdiend. Hoeveel dit zal zijn ligt uiteraard voor een groot deel aan jezelf.

Geloof ons als wij zeggen dat onze klanten laaiend enthousiast zijn over ons product en dat er vrijwel nooit gebruik wordt gemaakt van de 60 dagen niet goed geld terug garantie. Hierdoor hou jij je welverdiende centjes ook daadwerkelijk in je zak.

Mocht je om wat voor reden vragen of opmerkingen hebben, neem dan even contact met ons op via de contact pagina

Affiliate worden? Meld je hier aan bij paypro!

Banners

Zoals we al zeiden staan we voor kwaliteit, en dat geldt niet alleen voor het eBook pakket. Wij hebben een hoog converterende sales pagina gemaakt en onze banners zijn aantrekkelijk en in alle standaard formaten hier te downloaden. Deze banners kan je op jouw website plaatsen (vergeet je eigen affiliate link niet aan de afbeelding toe te voegen!).


Verdien een Ipad Mini t.w.v. €249 of €200 CASH

Let op! Dit aanbod is niet geldig tijdens speciale acties!

Wij willen voor onze affiliates die hard hun best doen uiteraard wat extra's doen. Daarom geven wij je bij je eerste 50 sales een Ipad Mini t.w.v. €249 of €200 CASH cadeau. Je mag zelf kiezen.

Wij houden bij hoeveel sales je hebt gehad en zullen je een bericht sturen zodra jij aan de 50 sales zit. Uiteraard is het altijd verstandig om het zelf ook bij te houden en ons erop te attenderen als we je zijn vergeten.

Affiliate worden? Meld je aan bij Paypro!